essence “My Power Is…” Fire Mist

Een tijdje terug deelde ik de sneakpeak van de My Power Is collectie van essence.

Onlangs kwam de Water Mist al in de review!

Ik ontving eind november de Hydrate & Prime Mists van alle 4 de ellementen. Ik ga er 2 reviewen voor jullie en vandaag de Fire in de review!

Als Vis val ik onder het element water, maar ik wilde ook nog een andere mist testen! Qua geur sprak de Fire me het meeste aan dus die ging ook de review in.

De vormgeving: de kleurrijke flacons en de kleine edelsteentjes die in het flesje zitten! Hoe tof hebben ze dat gedaan bij essence?!

Water is infused met Amethist en heeft een hele zoete geur, beetje aardbeiachtige geur. Ik hou er persoonlijk wel van.

De review van Fire is eigenlijk niet veel anders dan die van water, want heel veel anders is hij natuurlijk niet, behalve dan de kleuren, geur en steen.

Ik gebruik de mist nadat ik mijn dagcrème heb aangebracht. Vaak wacht ik als het kan een half uurtje (anders skip ik mijn dagcrème en gebruik ik de prime mist gelijk als een basis) en spray ik dan pas de mist.

Als ik mijn dagcrème gebruikt heb, tap ik de mist in met mijn beautyblender, anders gewoon met mijn vingrtoppen.

Wat ik merkte met deze primer mist is dat ook deze heel fijn werkt. Mijn concealers blenden ook nu weer heel mooi op de mist ( gebruik bewust geen foundation at the moment) en ook alle andere poederproducten gaan ook dit keer weer heel goed op de mist! en het blijft ook echt de hele dag mooi zitten!

Ook is het een lekker verfrissende mist, dus ook lekker voor in de zomer!

Kortom, ik kan deze mist zeker aanraden! En ze zijn op dit moment te krijgen bij de Kruidvat!. Lekker budget nog steeds: € 3,99

Hebben jullie de mists al geprobeerd?

0 0 stemmen
Artikel waardering
Subscribe
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties