Hands Off Chocolade: Genieten van Vegan Choco!

Chocolade, wie houdt er niet van?! Vandaag in de review: de Vegan Hands Off Chocolade!

Vegan Hands Off Chocolade by vosje

Een tijdje geleden kregen we de kans om de unieke repen chocolade van Hands Off te proberen. Want we love chocolate! Wie niet natuurlijk.

We kregen 3 smaken:

  • Seriously Dark, met 85% cacao
  • Oat Cookies & Caramel
  • Caramel Seasalt

Wij zijn natuurlijk de niet vegan repen gewend, dus we waren onwijs benieuwd naar de vegan repen van Hands Off Chocolade natuurlijk.

Alle drie de smaken vielen goed in de smaak, zelfs de pure repen.. Normaal vind vooral Jan die van bepaalde merken alleen lekker, dus dit was wel een spannende review wat dat betreft.

Ondanks ze vegan zijn, doen ze echt niet onder van de “niet” vegan repen die op de markt zijn! We proefden eigenlijk helemaal geen verschil in smaak.

Vegan Hands Off Chocolade by vosje

Het zijn echt hele ideale stukjes chocolade, ideaal ook om bij een kop koffie of kop thee te geven op het schoteltje. Want hoe leuk staat zo’n schattig rond chocolaatje bij je kopje?!

Qua smaak moest ik vooral wennen aan de caramel zeezout, deze is qua zeezout iets intenser van smaak dan de repen die ik gewend ben. Maar als je eenmaal een paar stukjes gegeten hebt is de smaak echt goed te doen vind ik.

De repen puur zijn ook goedgekeurd! Niet alle merken puur worden hier gewaardeerd, dus dat zegt wel genoeg dacht ik zo.

“Kon alle pure chocolade maar zo smaken!”

Je kan de chocolade trouwens ook gebruiken in gerechten. Google maar eens 😉

Wij kunnen de Vegan Hands Off Chocolade repen dus echt aanraden!

De prijs: per reep is € 2,09 en ze zijn vanaf 22 februari 2021 o.a. verkrijgbaar bij Albert Heijn, Jumbo, Coop en via de website van Hands Off. In de loop van 2021 zullen de vegan repen ook verkrijgbaar zijn bij de meeste andere supermarktketens.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rosalyn
2 maanden geleden

Wist niet eens dat er vegan chocolade was. Als het lactosevrij is, dan is dat heel erg welkom. Ik ga snel een keer kijken of ik deze chocola kan vinden!