Hema Nagellak, maar dan 100% vegan

Het is weer eens tijd voor een nagellak review! Dit keer de vegan nagellak van de HEMA. Werkt vegan nagellak wel? Dat lees je vandaag! Lees je mee?

Deze review liet even op zich wachten, maar kort nadat ik binnen kreeg ging ik als model zitten voor acrylgel en m’n ouders waren net weer naar huis.

vegan nagellak hema by vosje

Gelukkig waren ze weer eens een weekje in Drenthe en kon ik mijn lieve mama weer eens strikken voor mooie gelakte nagels.

Ik deelde al eerder een blogpost over deze nagellaklijn van de HEMA. Dus ben je benieuwd naar het hoe of wat? Lees de preview dan even 😉

Ik begon met het aanbrengen van 1 laagje base, dit is voldoende merkte we. Dit liet ik even een minuutje drogen en toen ben ik verder gegaan met de paars’/lila lak, hiervan bracht ik 2 laagjes aan voor een mooie dekking die niet te dikkig oogt. Ook deze laagjes liet ik per laag weer 1 minuut drogen. Als laatste bracht ik 1 laagje aan van de topcoat, dit was ook weer voldoende voor een prachtige glans. Weer een minuutje laten drogen en klaar was haar manicure.

Ook deze lakjes zijn weer heel fijn en makkelijk om mee te werken. Maar ik ben eigenlijk niet anders gewend van HEMA. Ondanks de nagellak vegan is, doen ze niet onder in vergelijking met de andere nagellak van HEMA.

Mama was uiteraard ook weer erg te spreken over deze lijn van de HEMA, gezien zij de kleuren altijd draagt. Maar zij is altijd al fan geweest van de make-up, dus dat ze dan weer lakjes mag proberen van mij, vindt ze alleen maar leuk!

Mocht je zelf de nagellak willen proberen, hier de links naar de verschillende producten.

Basecoat (heb ik gebruikt)
Topcoat (heb ik gebruikt)
233 Lilac blossom (heb ik gebruikt)
234 Blue Bayou
235 Green Dragon
236 Pine Grove
237 Mango Mojito
241 Orange Buzz

Heb jij al eens deze vegan nagellak van HEMA geprobeerd?

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
11 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Felice Veenman
Felice Veenman
1 jaar geleden

dus als ik goed tel, moet ik vier lagen nagellak aan brengen? dat vind ik best wel veel eerlijk gezegd..

rachel
1 jaar geleden

ik heb een shitload aan hema lakjes en ook nog pas nieuwe gekocht maar volgens mij geen vega! ga er eens naar kijken van de week dais 😀

Jouvence.nl
Jouvence.nl
1 jaar geleden

Wat goed dat HEMA vegan nagellak verkoopt! Ik vind dit ook echt een heel mooi subtiel kleurtje.

Lodi
1 jaar geleden

Ik heb deze nog nooit geprobeerd, maar gebruik tegenwoordig wel een lakje waar ook een topcoat op gaat, deze lakjes blijven dan zo lang zittende rg fijn vind ik dat. Mooie kleur is dit trouwens.

Yaika
1 jaar geleden

Wat goed dat Hema tegenwoordig vegan nagellakjes verkoopt. Helaas heb ik gelnagels én heb ik niet heel veel aan nagellak. Anders had ik ze zeker een keer uit willen proberen!

Wanda
1 jaar geleden

Ik wist niet eens dat er uberhaupt vegan nagellak bestaat joh. Het zou mij teveel werk zijn om al die lagen aan te brengen, maar ik gebruik sws weinig nagellak.

corrina
corrina
1 jaar geleden

Oke ziet er mooi uit, maar wel veel laagjes. Ik heb zelf gelnagels hoef er zelf niks aan te doen

Tessa
1 jaar geleden

Ik had vroeger wel eens nagellakjes van de Hema

Mitchel
1 jaar geleden

Wat een mooie kleur nagellak! Mijn lievelingskleur. Het dekt keurig en glimt mooi.