Hoe stijl je de schoenen van Timberland?

Sinds vorige maand ben ik trotse eigenaresse van een paar toffe timberlands!
Hoewel ik ze 3/4 dagen in de week draag tijdens het werk, zijn ze ook perfect voor een feestje!

Nu gingen we 2e kerstdagen op visite, dus tijd voor een leuke outfitpost!

Omdat het mokertje koud was met de kerstdagen, koos ik ervoor om gewoon lekker casual in een lange broek te gaan.

Het was tijdens het maken van de foto’s ook echt -5 aan het vriezen ofzo #lifeofaninfluencer. Maar voor een paar outfitfoto’s had ik die kou wel even over.

Ik koos dit jaar voor de basiskleur zwart qua kleding, echt mijn comfikleur ook. Omdat ik voor de traditionele kleur ben gegaan van Timberland, vond ik het wel een goed plan om mijn zwarte outfit op 2e kerstdag te combineren met bruin- en goudtinten. Dit verwerkte ik vooral in de make-uplook haha.

For the occasion heb ik een copperish vest gekozen en een beigeïsh tasje met een gouden glitter. We werden met de auto opgepikt, dus hoeft niet heel veel mee te sjouwen haha, vandaar het kleine tasje met alleen m’n paspoort etc.

Op de 3e foto, zie je de boots iets beter, deze zijn toch supertof! Ik hoorde al heel veel goede verhalen over de schoenen. En ik ben ook echt helemaal om! Ze lopen echt heerlijk! Ik zei al dat ik er ook minimaal 3 dagen in de week op werk. Weinig mensen geloven me als ik ze vertel dat ik ruim 23 uur per week op deze beauties sta!

Dat ik er op kan werken komt denk ik ook mede door de ortholite zool die er in zit. Ook denk ik dat de blokhak die best wel dik is een rol speelt. Ik heb geen last van rugklachten of zere voeten aan het einde van de week.

Er zijn nog 2 zwarte varianten van deze onwijs toffe schoen, dus grote kans dat een van de 2 paren hier ook nog wel een keer in huis komt hihi. Want eenmaal aan de schoenen van Timberland en je wilt niks anders meer!

En wist je dat ik dus altijd dacht dat het een merk was met alleen mannenschoenen? Niks is dus minder waar! Er zijn dus ook echt genoeg damesschoenen als je het mij vraagt! These ones especially!

3 2 stemmen
Artikel waardering
Subscribe
Abonneren op
guest

1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
EvenDelen.be
1 jaar geleden

oh dat vind ik echt ontzettend mooie schoenen. Heel mooi hoe je ze gecombineerd hebt!