Indeed Q10 Booster

Het is weer eens tijd voor een review! Vandaag weer een product van Indeed: namelijk de Indeed Q10 Booster! Lees je mee?

Naast de Hyaluron Mist ontving ik ook deze Indeed Q10 Booster.

Deze zou dus ideaal zijn wanneer je last hebt van fijne lijntjes en rimpels.
Nu ga ik heel eerlijk wezen met jullie: van beide heb ik nog geen last. Maar ik vond het zo zonde om dit flesje nog jaren in de kast te laten staan.

Dus ik besloot het preventief te gaan gebruiken, want voorkomen is beter dan genezen toch? Oke, dat is niet helemaal waar, want rimpels en fijne lijntjes krijg je toch wel. Maar je zou wel kunnen proberen het proces wat te vertragen.

Het is voor mij een morning product, dus ik gebruik hem in de ochtend routine. Als stap voor ik mijn dagcrème aanbreng. Volgens de aanwijzingen zou je 2-3 druppels nodig hebben en die kan je dan mengen met je cream etc., nu gebruik ik dit soort producten gewoon “puur” op mijn huid. Ik had met mijn petit face voldoende aan een halve pipet.

Je kan de Indeed Q10 Booster ook in de avond gebruiken mocht je daar baad bij hebben.

Het smeert goed uit en het is goed verdeelbaar. Ik geef het meestal 5 min om het te laten intrekken. Maar mocht ik een keer haast hebben, dan zou ik wel overwegen om het te mengen in m’n dagcrème inderdaad om de intrektijd te verkorten.

De Booster heeft ook een hele neutrale geur, wat ik zelf ook wel fijn vind. Vooral wanneer m’n dagcrème een wat aanwezige geur heeft. Dan is een neutrale ondervloer echt een must haha.

Hoewel ik dus niet kan zien of het wat voor mijn huid doet, vind ik deze booster wel een fijne toevoeging aan mijn ochtend routine en zal ik deze zeker vaker gaan gebruiken.

Kan ik deze booster aanraden? Zekers! Al is het maar preventief.

Op het moment is ie sold out, maar je kan de Indeed Q10 Booster vinden in de webshop van Douglas. Je betaald voor 30 ml € 33,97, wat ik een prima prijs vind voor een booster als deze.

Gebruik jij een Q10 product in jouw routine? Zo ja? Preventief of als “bestrijding” van rimpels en fijne lijntjes?

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
nicole
1 maand geleden

Ik heb er geen verstand van, en het klinkt als een heel goed product. Maar mij als ‘noob’ schrikt de prijs toch wel een beetje af.