Kneipp Be Happy Douchegel

Een week of 3 geleden kwam er een mooi pakketje binnen met 2 van de nieuwe producten van Kneipp: de Be Happy douchegel en badschuim. Als eerste de review van de douchegel.

De hoofdbestandsdelen zijn mandarijn en vertiver. Wie mij langer volgt en kent weet af van mijn sinaasappel en mandarijn allergie. Nu moet ik hierbij zeggen dat een mandarijn pellen goed gaat, maar ik moet het niet eten en drinken. Dit geldt voor beide fruitstukken.

Jullie kunnen je goed voorstellen dat ik deze producten tot mijn nek gebruik en mijn gezicht verder niet was met de producten, beter voorkomen dan geneze toch?

Ik moest heel even wennen aan de geur van de douchegel, maar als je hem eenmaal gaat gebruiken, dan leer je hem echt lekker te vinden. Ook is ie minder intens aanwezig qua geur als je klaar bent met douchen. De geur blijft lang hangen, dus je kan lang genieten van het be happy moment!

Mijn huid werd enorm zacht van deze douchegel en hij werd ook goed gehydrateerd! En ik had totaal geen last van een allergische reactie van het mandarijn bestandsdeel in dit product! Ik heb deze lijn dus op de gok voor jullie gereviewd! Alles voor mijn lieve lezers en volgers uiteraard, zolang het verantwoord is uiteraard. Bij een reactie had ik uiteraard gestopt en Jan verder laten testen!

De flacon heeft een inhoud van 250 ml en heeft een adviesprijs van 6,99. Nu is ie toevallig in de sale op de website van Kneipp zelf! Het is een bestseller, dat snap ik wel! Een superfijn product!

Zoals je misschien wel al kan lezen, zijn we enorm fan geworden van deze lijn! En we gaan de badschuim uiteraard testen! Want hoewel wij geen bad hebben, is een voetenbadje ook niet verkeerd en kan je dit product ook gewoon onder de douche gebruiken!

Ken jij de Kneipp Be Happy Douchegel al?

7
Reageer op dit artikel

avatar
6 Comment threads
1 Thread replies
6 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
DaisyPuur KokennicoleJeannetManon Recent comment authors
nieuwste oudste meest gestemd
rachel
Gast

ik heb hem niet en heb niks van kneipp eerlijk gezegd, misschien toch maar eens gaan kijken 😉

jasmina
Gast
jasmina

Heerlijk! Ik ben gek op kneipp…de lavendel vind ik zo rustgevend

Manon
Gast

Nou jij hebt zeker wat over voor je lezers! Lekkere geur he. Veel subtieler dan doet vermoeden.

Jeannet
Gast

Bijzonder, een mandarijnen-allergie, lastig lijkt me, nu de herfst en de winter weer begint. Heb je dat ook met sinaasappels? Mijn moeder kon niet tegen sinaasappels, dan zwollen haar enkels op en werden wel twee keer zo groot! Akelig om te zien. Enfin, lekker hoor, Kneipp, ik koop ze best vaak voor in bad.

nicole
Gast

Alleen al vanwege de leuke naam zou ik dit kopen. Be happy!

Puur Koken
Gast

Heerlijk! Ik ben gek op de producten van Kneipp, voor de badschuim met lavendel en die met eucalyptus is zo lekker.