Kneipp lippenbalsem Repair & Prevent

Met veel plezier stellen we een nieuwe Kneipp lippenbalsem aan je voor: de Kneipp lippenbalsem Repair & Prevent. Dit is de probleemoplosser voor droge en schrale lippen. Hij biedt onmiddellijk herstel en intense verzorging voor droge of schrale lippen en werkt de hele dag door dankzij een speciaal depot-effect. Deze lippenbalsem is transparant en heeft een fijne subtiele geur. Een 100% natuurlijke, vegan lippenbalsem, verpakt in een duurzame verpakking op basis van graspapier, kurk en paper blend.

100% natuurlijke samenstelling

De nieuwe Kneipp lippenbalsem Repair & Prevent bevat waardevolle extracten van kamille en melisse om gestreste lippen te bestrijden. Deze extracten zitten boordevol werkstoffen en hebben hierdoor verzachtende, reinigende en herstellende eigenschappen voor de lippen.

Depot-effect

Deze lippenbalsem is ontwikkeld met een speciaal ‘depot-effect’. Dit wil zeggen dat de lippenbalsem na het aanbrengen ervoor zorgt dat de hydratatie beetje bij beetje wordt afgegeven. Dit verzorgt niet alleen bij het aanbrengen, maar ook tot wel 24 uur nadat je de lippenbalsem hebt aangebracht.

De paper blend dop lijkt plastic maar is het niet!

Als je de nieuwe dop van onze lipverzorging oppakt, zul je niet geloven dat hij niet van plastic is. Dit bijzondere materiaal heet ‘paper blend’. Het heeft alle voordelen van plastic, maar niet de nadelen. Dit materiaal is biologisch afbreekbaar en recyclebaar. Een bijzonder interessante nieuwe vondst van onze verpakkingsspecialisten.

Duurzaam kurk

De onderzijde van de lippenbalsem is gemaakt van kurk wat bij vervaardiging van kurkproducten is overgebleven. Kurk is een zeer duurzaam en milieuvriendelijk product. Het is volledig biologisch afbreekbaar en kan gerecycled worden zonder uitstoot van giftige stoffen. Door het verwijderen van de bast is de kurkeik in staat om 3-5 keer meer CO2 te absorberen dan kurkeiken met bast.

Duurzaam graspapier 

De lippenbalsem zit in een vouwkaart die innovatief en ecovriendelijk graspapier bevat. Graspapier genereert minder CO2-uitstoot, vereist ca. 3.000 liter minder water per ton karton en zorgt voor korte transportroutes.

Belangrijkste voordelen van deze nieuwe lippenbalsem:

  • Verzacht, verzorgt en beschermt langdurig
  • 100% natuurlijk en vegan
  • Zonder conserveringsmiddelen, minerale oliën, paraffine, siliconenoliën en kleurstoffen
  • Duurzame verpakking en vrij van microplastics
  • Ideaal voor droge, gebarsten lippen en gevoelige lippen.

Adviesprijs: 5,99 (4,7gr)

0 0 stemmen
Artikel waardering
Subscribe
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties