KRUIDVAT VELVET GLOW BLUSH

Een tijdje geleden kreeg ik van lief vriendinnetje Angela deze Kruidvat Velvet Glow Baked Blush.
Ik als echte blush fan, maakte hier een review van!

Sinds een aantal maanden heeft Kruidvat dus een assortiment aan make-up producten. Waaronder dus deze blush. Je hebt ook nog een Peachy variant, maar ik heb de 020 ROSE PINK in bezit.

KRUIDVAT VELVET GLOW BLUSH by vosje

Het is qua verpakking erg simpel, maar dat is echt typisch voor de Kruidvat. Het doosje is vierkant en je kan het product goed in de verpakking zien. Ideaal als je in de winkel staat. Zo kun je gelijk goed zien of het een kleur voor je is. Hij is ook ideaal voor mee op reis! Het doosje is stevig en het is een kleur die overal wel bij kan.

KRUIDVAT VELVET GLOW BLUSH by vosje

Een make-up review zonder swatch kan natuurlijk niet, dus die kan ook zeker niet ontbreken in deze review. De kleur lijkt in de pan heel intens donker, maar op zich valt ie best mee als je de swatch ziet. Uiteraard kan je hem opbouwen, indien je dat nodig vind.

Het voelt echt heel zacht aan, wat wel klopt met velvet, als je met je vinger er overheen gaat voelt het echt wel als fluweel.

KRUIDVAT VELVET GLOW BLUSH by vosje

En de look mag natuurlijk ook niet ontbreken in dit artikel! Dit is een echte werklook voor mij. En die werklook bevat eigenlijk altijd wel een blush. Dus ik probeerde de Kruidvat Velvet Glow Baked Blush dus ook graag uit in mijn werklook.

Hier op de foto heb ik de blush echt heel subtiel aangebracht. Dus je kan wel al zien dat deze echt onwijs goed gepigmenteerd is! Het kan dus nog intenser als je hem op gaat bouwen!

Ook blijft hij letterlijk de hele dag mooi zitten en overleeft ie zelfs de koude lucht van de airco waar ik de hele dag in werk.

De eindconclussie?

Die hoef je denk ik niet meer te raden? Ik ben een onwijze fan geworden van deze blush! Hij zit al even in mijn daily make-up tas en ik gebruik hem bijna elke werkdag (min. 3 dagen in de week) en soms ook prive wanneer ik make-up draag!

Uiteraard kan je deze blush scoren in de winkel, maar ook online, voor het budgetvriendelijke bedrag van € 3,99! Echt een prima prijs, want je doet er lang mee!

5 1 stem
Artikelbeoordeling
guest
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Fenna
Fenna
10 maanden geleden

Deze is heel mooi! Helaas hebben wij hem niet.