Louis Widmer Skin Appael

Yes, nog een skincare routine van Louis Widmer! De Louis Widmer Skin Appael is ook een lijn die je kan helpen bij het leed dat Maskné heet!

Als je me al langer volgt, weet je dat ik enorm last hebt van het leed dat Maskné heet. Ik werk in de optiek en daarom draag ik ook veelvuldig het welbekende mondkapje.

Toen ik nog bezig was met de routine van Esse en de roze routine van Louis kwam deze binnen. Omdat ik nog midden in de test fase zat van de andere 2 routines, had ik de Skin Appael even laten liggen.

Toen die testronde er op zat, kon ik eindelijk beginnen aan deze kit!

Stap 1: Lipo Sol Mousse

Voor het eerst in mijn leven gebruikte ik een cleansing mousse.

De mousse is heel fijn van structuur en smeert heel makkelijk en fijn uit. Je hebt doordat ie goed uitsmeert, niet een zo heel erg veel mousse nodig. Waardoor je dus best wel even doet met deze flacon.

Mijn huid reageert heel goed op de mousse en voelt na het reinigen goed aan.

Stap 2: Lipo Sol Tonic

De volgende stap is de tonic. Deze gebruik ik, zoals ik met alle tonics (op die van esse na, dat is een spray en doe ik dus op m’n handen) doe, op wattenschuifjes. Deze maak ik dan altijd goed nat met de tonic.

Ik vind de tonic een fijne toevoeging op de mousse, mijn huid voelt na de tonic verfrissend en schoon aan.

Stap 3: Sebo Fluid

De Sebo Fluid is de laatste stap in de routine. Dit is een verzorgend product.

Hoewel ik nog een goede voedende nachtcrème gebruik voor het slapen gaan, is dit wel een fijne stap om de routine mee af te ronden.

Het is wel een wat kleinere tube, deze was vrij snel leeg.. Maar des al niet te min is dit een fijne crème om te gebruiken. Mijn huid voelde goed aan na het aanbrengen.

De geur van alle drie de producten is eigenlijk best wel aangenaam, er zit een ietwat frisse geur aan. Niet te veel poespas, maar ik hou hier dus juist van. Niks geen overdreven parfumgeuren in m’n reininginsritueel.. Maar dit is echt persoonlijk uiteraard.

Deze routine heeft dus ook een positief effect op mijn huid wat betreft de maskné, helemaal weg gaat het niet helaas, gezien ik wekelijks een flink aantal uren een mondkapjes (incl. OV ruim 24 uur per week, mits ik geen schooldag fysiek heb) draag.

Ken jij de fijne lijn Louis Widmer Skin Appael al?

Alle producten zijn goed betaalbaar en de producten van Louis Widmer zijn verkrijgbaar via de geselecteerde Louis Widmer verkooppunten, deze zijn te vinden via de link: https://www.louis-widmer.nl/nl_NL/locator/

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties