Loveli Lipbalm

As you may know, ben ik een lipbalm addict! Toen ik de vraag kreeg om de lipbalm van Loveli te willen reviewen, zei ik uiteraard geen nee 😉

Onlangs schreef ik al over de handsanitizer van Loveli. Deze gebruik ik nog steeds met heel veel liefde en veel plezier, want ondanks de hele situatie van de corona, maar deze sanitizer het desinfecteren wel leuk.. Door de heerlijke geur van komkommer.

Maar goed, terug naar de lipbalm. Ik kreeg de Autunm editie opgestuurd, met het herfstweer was het de ideale lipbalm in gebruik en nog steeds! Want ik blijf er lekker mee doorsmeren in de winter!

De lipbalm is gemaakt van natuurlijke ingredienten, ik heb de volgende info wel even van de site van Loveli gepakt:

De lipbalmstick is 8 gram en is gemaakt van  (in volgorde van hoeveelheid):

Castorolie, bijenwas, candelillawas, avocado-olie, rijstkiemolie,  vitamine E, sheabutter, mica (voor de kleur), zonnebloemolie en squalaan (werkstof uit olijfolie). De Autumn Edition Stick bevat daarbij ook een natuurlijk parfum van appeltjes voor de geur.

Kortom, niet schadelijk voor je lijf! Hoe fijn is dat!

Hoewel de lipbalm zelf aardig donker oogt, is hij op de mond totaal niet donker van kleur. Ergens wel jammer, want hij heeft een mooie bruine kleur. Maar als je er niet van houdt, is het weer ideaal dat ie niet echt een kleur geeft. Ook heeft de lipbalm een heerlijke geur, er zou een appelgeur aan zitten, maar ik ruik ook een typische herfstgeur, een soort van warme appeltaart geur, logisch, maar ik link de geur van warme appeltaart wel aan de herfst;)

Hier zie je de lipbalm in actie, hij accentueert heel mooi mijn eigen lipkleur. Ook blijft deze lipbalm onwijs lang zitten en werk ik hem tijdens het werken alleen maar even bij als ik lunch op de vrijdag en de zaterdag.

Het is dus een balm waar je wel een tijdje mee kan doen. Ideaal want zo hoef je niet heel snel weer een nieuwe te kopen.

De lipbalm is wellicht op het eerste gezicht ietwat prijzig met € 5,99, maar je doet er dus best wel lang mee en je hebt er dus op een dag maar heel weinig van nodig. Ik vind deze lipbalm dan ook de prijs waard en ga dan ook zeker kijken naar de andere seizoensvarianten van Loveli!

Behalve dan de zomervariant, die bevat helaas sinaasappelolie… Zoals jullie weten, wordt dat hem niet met mijn allergie voor sinaasappel en mandarijn. De winter en spring edities wil ik wel gaan proberen!

Ken jij het mooie merk Loveli al?

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Tessa
1 jaar geleden

Je hebt me nieuwsgierig gemaakt naar deze lipbalm!

An Van Assche
1 jaar geleden

De verpakking is op zich ook al erg geslaagd!!