M·A·C Hypnotizing Holiday collection

BELIEVE IN MAGIC WITH M·A·C COSMETICS THIS HOLIDAY SEASON

M·A·C Hypnotizing Holiday collection By Vosje

Tada! Geef de magie van M·A·C cadeau met een van de betoverende gifts uit de kerstcollectie. Met een hypnotiserende kijk op de magie van de feestdagen, bedacht M·A·C een collectie die bestaat uit optische illusies, magische onthullingen, make-uptricks en ongelofelijke uitvoeringen en talenten.

Geef de gift van constante transformatie met een all-new limited edition transfixing kleuren voor de ogen, lippen en skin, of doe een gek en geef eens een kit cadeau, vol geliefde best-sellers end noot ieder geziene shades in een zelf samen te stellen kit of kies voor een ready to go-giftset! Wat je ook kiest, je scoort altijd met een van de items van de Hypnotizing collectie!

De Hypnotizing Holiday collectie is klaar om jou om te toveren in een echte M·A·Cgican! Kleur je lippen met een van de vijf lipstickshades, vervolg door een van de lipglasses een magische spreuk over je lippen uit te laten smeren. They are the perfect topper to any Lipstick formula, creating that mesmerizing, shade-shifting effect,” aldus US-based Senior Artist Tiffany Johnston.

Hocus-focus, jouw aandacht voor een oogverblindende eyeliner, mogelijk gemaakt door vijf shades, die alles zijn behalve ordinair, en oogschaduwshades welke het licht bespelen met mysterieuze, magische pigmenten. They layer light-changing colour, so your makeup takes on a different dimension in any situation,” aldus Johnston. Met een kaleidoscoop van van vijf kleuren, kan je gemakkelijk een echte partylook creeeren, maar de kleuren kan je ook goed apart van elkaar dragen. Maak jouw feestlook compleet met een finishing flash of lash! Want ook de lashes mogen we niet vergeten.

En mocht je nou een obsessie hebben voor kits? Dan kan je je lol niet op, want er zijn maar liefst 18!! magische kits in deze M·A·C Hypnotizing Holiday Collection, die zonder gekkigheid voor iedereen geschikt zijn dit feestseizoen! “Confidence isn’t something you can purchase – but fun is!,” says Johnston. “If you want an artistic approach to makeup or a gift for a friend this holiday season, M· A·C has all the magic you need.”

De M·A·C Hypnotizing Holiday Collection is verkrijgbaar vanaf 14 oktober bij Ici Paris XL en vanaf 28 oktober bij geselecteerde winkels en online!

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties