M.A.C. Botanic Panic: Ruby Woo

Het is weer tijd voor een review! Vandaag de ICONISCHE M.A.C. Ruby Woo in de spotlights, maar dan in de Botanic Panic uitvoering. Lees je mee?

Een tijdje terug ontving ik het persbericht over de Botanic Panic collectie van M.A.C.. Hierin kon je onder andere een heel tof oogschaduwpalette vinden, maar ook een aantal lippies van M.A.C., waaronder de ICONIC Ruby Woo!

Ik had natuurlijk al de lipliner in de kleur Ruby Woo, dus je kon je goed voorstellen dat ik dus ook onwijs benieuwd was naar de lipstick variant van deze kleur.

De verpakking

Ik kreeg de kleur Ruby Woo in de mooie Botanic Panic uitvoering opgestuurd en wauwww!!! Alleen al om de verpakking wil je deze al in de lippies stash hebben!

Tja, hier hoef ik niks meer over te zeggen, want zeg nou zelf: deze package is toch amazing! Toen ik deze collectie zag was ik echt op slag verliefd! Het bloemendesign vind ik helemaal amazing en dit is ook echt een collectorsitem collectie als je het mij vraagt! Deze vind ik zo mooi, deze gaat de stash niet meer uit, hoe oud ie ook is..

Alleen al om de package krijgt deze in de toekomst een mooi plekje op de plank met collectorsitems!

De formule

De formule is zoals ik gewend ben van M.A.C. weer heel fijn. Naast dat ie zich makkelijk laat swatchen, brengt ie ook makkelijk aan op mond. Het is een mooie klassieke rode kleur en hij droogt matte op. Iets waar ik fan van ben! Wel heb ik as usual een lipliner nodig voor ik de lipstick aanbreng.

Maar nogmaals: dit heb ik met elke rode kleur, ongeacht welk merk.

Zodra de lipliner erop zit, blijft ook deze rode lippie goed zitten en kan ik er een hele dag tegen aan. Nou ja zo goed als, want als ik werk en deze draag eet ik altijd een cup a soupje, uiteraard is deze altijd wat olieachtig en moet ik op een werkdag wel even na de lunch bijwerken. Maar dit heb ik met elke matte, ongeacht een liquid of een vaste lipstick.

Deze vriendin droogt heel snel op en blijft ook mooi zitten de gehele dag. Ik drink aardig wat koppen koffie op het werk en zelfs die overleeft deze Ruby Woo.

Naast de Viva Glam 26 is de M.A.C. Ruby Woo echt een kleur die je moet hebben in je stash! Every lipsticklover needs a red one in her/his life!

Je kan deze mooie lipstick onder anderen bestellen via de Douglas voor
€ 21,50.

Ben jij al bekend met de Iconische M.A.C. Ruby Woo?

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Tessa
1 jaar geleden

Erg mooi is Ruby Woo. Dit was mijn eerste MAC lipstick