Mijn Slipper-wishlist

Summer is coming! Tijd om eens een fashion post te delen met jullie! Vandaag deel ik mijn slipper-wistlist met jullie!

Het mooie weer schreeuwt om leuke slippers als je het mij vraagt. Want hoe mooi is het als je voetjes ook zoveel mogelijk kunnen mee bruinen?!

Vandaag deel ik dan ook 3 modellen die mij dus helemaal geweldig lijken!

Hier mijn top 3 slippers!

Met stip op 1: een paar Birkenstock slippers!

Wie mij echt kent weet dat ik 2 paar heb staan, die ik elke zomer met liefde draag! Ik heb de meest basic slippers ( die met een band, dus niet de teenslipper), waarvan 1 paar alweer dateert uit 2011 en het andere paar uit 2013.. Vooral het oudste paar is echt wel aan vervanging toe na ruim 11!! jaar! Dat is namelijk mijn zwarte paar, dus die wil ik wel weer terug als ik nieuwe neem.

Vandaar dat ik op slag verliefd werd op de Zwarte Birkenstock Slippers Piazza! Ondanks het een teenslipper idee is, is het ook weer geen teenslipper! Wat ik zelf erg fijn vind! Grote kans dus dat deze Piazza’s binnenkort aan mijn voeten zitten.

by vosje x omoda
Bron: Omoda©

Het volgende paar is een paar van Notre-V, deze zijn wat meer stylish. Wat ik vooral heel tof vind is de band. Die heeft een tof, tja hoe noem je het? Gewoven? Gevlochten? patroon, welke ik helemaal leuk vind!

Deze zijn in een lichte beige kleur, welke ideaal is om te combineren met een leuke lichte zomerse outfit! Maar ook onder een een leuke zwarte mini dress kunnen deze slippers prima!

Net als Birkenstock lijken me deze Notre-V slippers me heerlijk lopen! Verder zijn ze natuurlijk heerlijk plat, dus ideaal ook om mee te nemen in je koffer wanneer je naar een warm oord gaat!

by vosje x omoda
Bron: Omoda©

Last, but not least

Dan nr 3: ook een leuk paar van Notre-V!

Deze zijn gemaakt voor de echte fashionista! Want hoe stylish is de band! Deze slippers lijken me vooral gemaakt om de show te stelen. Waar ik zelf persoonlijk ook wel van hou. Want een slipper moet niet alleen comfortable zijn als je het mij vraagt.. Voor mij moet een slipper ook een leuke toevoeging zijn aan je outfit!

Ik vind vooral het ketting design onwijs gaaf. Dat geeft deze slippers toch weer een luxere uitstraling als je het mijn vraagt.

Qua loop comfort schijnen dit hele fijne slippers te wezen. Hier zou je dus prima een hele dag op kunnen shoppen. Al zul je hier wel wat wittere pootjes aan overhouden.

by vosje x omoda
Bron: Omoda©

Hoe te combineren?

Slippers kun je eigenlijk met alles combineren. Zelf draag ik ze graag onder een leuk shortje, jurkje of een van mijn rokjes, denk aan een leuk spijkerrokje bijvoorbeeld. Met een leuk zomers shirtje/topje etc, maak je met een paar leuke slippers een outfit helemaal compleet!

Dit was mijn slipper-wishlist, welke leuke slippers staan er bij jou nog op de wishlist?

1 1 stem
Artikel waardering
Subscribe
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties