Nivea Bodymilk

Nivea, we zijn er groot mee geworden. Vooral het welbekende blauwe blik, zal direct herkenning bij je oproepen!
Vandaag heb ik de Nivea Bodymilk in de review voor jullie! Lees je mee?

De afgelopen tijd heb ik de Nivea Bodymilk uitvoerig getest voor jullie. Vandaag komt dan eindelijk de review online.

Het is echt een Nivea verpakking, met het bekende blauwe kleurtje. Dit ademt toch een en al Nivea?
Omdat ik al jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaren heel tevreden ben over het Blauwe Blik, was ik dus onwijs benieuwd hoe deze bodymilk zou zijn. Dus ik ben eigenlijk vrijwel direct begonnen met het testen van dit product.

Het Product

Het is net als het blikkie een witte bodymilk, zelfs de geur is identiek! Het is voor mij dus nog steeds een plezier om deze bodymilk te gebruiken!

Laten we voorop stellen dat ik niet gekeken heb of het 48 uur werkzaam is. Dat doe ik nooit. Wel zou deze bodymilk een moisturizing serum bevatten. Hij zou dus heerlijk moeten hydrateren? Maar doet ie dat dan ook?

JAAAA! Want ik heb deze Nivea Bodymilk namelijk ook met een reden gebruikt.
Ik heb namelijk een nieuwe ink laten zetten. Hoewel ik het netjes de eerste 2 weken bijhoudt elke keer met Bepanthen Nazorg zalf, ben ik na 2 weken gaan hydrateren met deze bodymilk! En dat werkte als een trein voor mij! Omdat ik dus ook gewoon werk ondanks de fresh ink, heb ik op den duur een travelverpakking gevuld met de bodymilk voor het werk. Want dat scheelt natuurlijk enorm in het gewicht in mijn werktas haha.

Is ie dan ook aan te raden?

Voor de volle 1000000% Yesssss. Dit is waarom ik al jaren fan ben van Nivea. Dit merk stelt me echt werkelijk waar nooit teleur! Al sinds ik in de luiers zat gebruikte we het blauwe blikkie al, dus al zo’n 32 jaar! En nog steeds ben ik zelf persoonlijk nog steeds een ongelofelijk grote fan!

Waar koop ik deze Nivea Bodymilk?

Er zijn onwijs veel plekken waar je deze kan kopen, onder andere bij de Appie, maar ook bij Plein kan je deze toevoegen aan je mandje (met 30% kortings op de grote verpakking van 400ml).

Heb jij al eens de Nivea Bodymilk geprobeerd?

0 0 stemmen
Artikel waardering
Subscribe
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties