NYX “Worth the Hype” ?

Een tijdje terug kreeg ik van mijn liefste vriendinnetje Angela de NYX “Worth the Hype” mascara. Eén die onwijs gehyped is! Maar ben ik ook fan?

NYX x By Vosje

Wie mij langer volgt weet dat ik op regelmatige basis, eigenlijk bijna dagelijks mascara draag.. Want ik ben heel eerlijk, zonder mascara voel ik me echt heel kaal..

Omdat ik vanwege mijn gevoelige ogen maar 3 maanden met een mascara doe, ben ik altijd opzoek naar betaalbare parels.

Met een gemiddelde verkoopprijs van 10/11 euro, valt deze voor mij onder betaalbaar. Dus kon die voor mij ook in de review. Het betreft dan ook een NIET waterproof mascara.

De mascara ziet er vrij basic uit, maar dat vind ik zelf geen enkel probleem… As always, de verpakking zegt niets over de inhoud. En ik gooi ze toch na 3 maanden weg, dus de verpakking hoeft van mij dus ook niet spectaculair te zijn.

De mascara kleurt zwart, just that simple.. Which i like! Niks niet extra donker zwart ofzo.. Nee gewoon zwart, zoals een mascara hoort te zijn.

NYX x By Vosje

Ook de borstel is wat ik graag zie bij een mascara, vol en als een echt bortsteltje… Want as you all know, ik ben niet zo van de borsteltjes met een variatie aan lengtes.. Daar gruwel ik echt van.
Het fijne aan dit soort borsteltjes is dat ze bij mij heel mooi separeren.. Waardoor het toch allemaal iets voller lijkt. Door de volle borstel klontert het bij mij ook totaal niet en krijg ik ook geen lelijke spinnepoten wimpers, want als ik iets lelijk vind dat is het dat wel.

De mascara laat zich overigens ook goed verwijderen aan het einde van de dag… Want niet waterproof.. Zowel met micellair water als met reinigingsdoekjes, laat de NYX “Worth the Hype” zich makkelijk verwijderen.

NYX x By Vosje

Op regenachtige dagen moet je er dus wel rekening mee houden dat je de mascara beter kunt op doen als je op locatie bent. Want i can tell you, doe je hem voor je weggaat door de regen, dan kom je als een panda aan haha, thank god dat ik toen concealer mee had..

De NYX “Worthe the Hype” mascara is trouwens ook goed geschikt voor de contactlensdragers! Ik heb de mascara ook gewoon gedragen op dagen dat ik lenzen draag en dat echt heel erg goed!

Het eindoordeel over de deze mascara mag dan ook wel duidelijk zijn geloof ik: IK BEN FAN! Dit is letterlijk een van de weinige mascara’s die daadwerkelijk lengte en volume kan geven. Geen idee hoe ze dat voor elkaar krijgen bij NYX, maar ik ben er blij mee!

Ik kan deze mascara echt aanraden! Hij is echt mega betaalbaar en je krijgt dus ook echt waar voor je geld wanneer je deze aanschaft!

De mascara is te koop bij onder andere Douglas en Etos

0 0 stemmen
Artikel waardering
Geplaatst in NYX
Subscribe
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties