PosterStore: Interieur tips voor de muur!

Het was weer eens tijd voor verandering in het interieur! En hoe kan je dat beter doen dan met mooie posters!? Bij Posterstore vind je allerlei thema’s waardoor je altijd een poster vind die bij jou interieur past! Bijvoorbeel natuurposters of fashion.

Ik koos voor 2 soorten posters, wat rustige natuurposters voor beneden en wat voor mijn filmspot, deze staan uiteraard in het teken van beauty. Want ook beautyposters vind je genoeg op de website van posterstore.

Wie ons langer volgt weet dat wij een zwak hebben voor mooie en leuke wanddecoratie. Onze trouwfoto hebben we bijvoorbeeld laten drukken op canvas.

Maar ook een mooie poster of foto in een lijst is een mooie optie voor muurdecoratie. En daar zijn we dit keer voor gegaan!

Posterstore x by vosje

Voor de posters beneden koos ik voor een rustige poster met prachtige groene bladeren en een met mooie lichtroze rozen. Roze en paarstinten komen terug in onze accessoires, dus vandaar de keuze voor de lichtroze rozen. En de natuurtint goed van de bladeren willen we als extra accent gaan toevoegen in onze accessoires. Een mooie start dus met deze poster!

Posterstore x by vosje

Uiteraard kan een beauty blogger niet zonder echte beauty gerelateerde poster, dus ik koos ook een aantal beauty posters uit.

Posterstore x by vosje

Een met een mooie brush, een met een gave lipstickprint en uiteraad mag Chanel niet ontbreken. Want welke vrouw houdt nou niet van Chanel?!

Posterstore x by vosje

Ook bestelde ik er een aantal lijsten bij. Want ja, die posters moet je ergens in kwijt toch 😉 We besloten voor 4 dezelfde lijsten te gaan. Het eerste wat Jan opviel toen hij de lijsten wilde ophangen: Wat zijn ze licht! Maar toch heel stevig en van goede kwaliteit. Hij zei ook direct dat je echt verschil merk met de lijsten van Posterstore en die goedkope van de Action bijvoorbeeld! En Jan heeft al heel wat lijsten in handen gehad in het verleden.

Jan vroeg me al of er meer afmetingen waren, want dit is toch wel een lijst die hier de standaard gaat worden.

Een beter milieu

Wat ons ook zo aantrok aan Posterstore, is dat ze zich inspannen voor een beter milieu. Iets wat vele van jullie al weten, bij ons hoog in het vaandel staat.

Zo zijn het papier en hun printingpartner TMG Stockholm gecertificeerd door FSC, Nordic Swan Label en International Guidelines ISO 14001.

Ook wordt er door Posterstore gekozen voor de kortste transportroutes en slimme logistiek, waardoor ze hun ecologische voetafdruk zo klein mogelijk houden.

Een bedrijf naar ons hart dus!

Hebben jullie je interieur al een boost gegeven met de posters van Posterstore?

Mocht je nou ook denken, ik wil ook van die onwijs gave posters? Ik mag jullie een kortingscode geven!

Met de code byvosje krijgen jullie 35% korting op alle posters (excl. selection). De code is geldig t/m 30 oktober 2020.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
6 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Felice
Felice
1 jaar geleden

uhhhh, nee maar dat kan Posterstore niet helpen..ik hang namelijk zelden posters op..

Lindaschrijfthetop
1 jaar geleden

Wat een leuke posters voor in je huiskamer of slaapkamer

Simone
1 jaar geleden

Wat een leuke posters heb je gekozen. Ik heb zelf gisteren ook een bestelling bij Posterstore geplaatst. Kan niet wachten tot ze er zijn en mooi hangen!

Manon
1 jaar geleden

Posters geven zo’n mooie sfeer in een kamer! Leuke posters heb je uitgekozen.

Cheryl
1 jaar geleden

Leuke! Ik vind de poster met de brush ook erg tof!

Melanie
1 jaar geleden

Jaaa ik heb de posters van poster store in huis ze zijn echt prachtig en van goede kwaliteit. Het leuke is dat ze ook niet mega duur zijn dus dat je ze ook kunt afwisselen