Telefoon Musthave: stevige bookcase

Ik riep het al eens eerder, een goede bescherming voor je telefoon is onwijs belangrijk! Ik heb dan ook graag een bookcase voor mijn telefoon!

Sinds een paar weken heb ik dan eindelijk een fijne bookcase in gebruik. Het was even een zoektocht naar het hoesje dat ik helemaal vond passen bij mezelf. Want een druk printje vind ik niet helemaal meer mijn ding. En vanuit het buitenland bestel ik nu liever niet door de corona crisis.

Via hoesjesdirect.nl vond ik deze fijne bookcase met een leuk, maar ook simpel detail. Het fijne van deze case vind ik de ruimte voor geld en pasjes! Scheelt je weer een hoop gesleep als je even snel naar de supermarkt moet.

Echt complimenten voor het assortiment van! Want ze zijn een van de weinige webshops die hoesjes hebben voor de Xiaomi modellen.

De kwaliteit van het hoesje is echt top, deze kan tegen een stootje en is ook echt vochtbestendigd. Want ik fiets zo nu en dan wel eens in de regen als ik klaar ben met werken of school en ik ben op weg naar huis.

Ook de levertijd is echt heel snel! Je wordt doormiddel van mails en een code goed op de hoogte gehouden van alles! De communicatie is ook goed. As you may know, is communicatie echt crusiaal bij mij.

Nou kan ik me goed voorstellen dat jij geen Xiaomi hebt, no stress!
Bij Hoesjes direct hebben ze ook een ruime keuze voor hoesjes, bookcases etc. voor bijvoorbeeld de populaire iPhone 11! Ben je op zoek naar een iPhone 11 hoesje? Neem dan zeker een kijkje op hoesjesdirect.nl

Gebruik jij ook bescherming voor je telefoon?

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Deborah
1 maand geleden

Heb verschillende hoesjes geprobeerd maar vind deze inderdaad een van de fijnste en meest beschermende ook. Heb hem dan wel ergens anders vandaan maar is net zo fijn in gebruik. Makkelijk ook voor pasjes of geld inderdaad.