Tropilex: chillen in je achtertuin of lekker binnen!

Hoewel de zomer tot zijn einde komt, kun je alsnog blijven genieten van je hangstoel! Jup, wij hebben sinds een aantal maanden een heerlijke hangstoel in het bezit! Lees je mee?

En ja je kan natuurlijk mee doen met de beruchte influencerstoeltrend. Maar wij vinden gebruikersgemak veel belangrijker. Op de site van Tropilex is een ruime keuze van hangmatten, hangstoelen en de onderstellen. Superhandig, want zo kun je een hangstoel of -mat samenstellen zoals jij het wilt.

Wij deden eens gek en kozen voor een paarse hangstoel. Want met ons kleine tuintje hebben wij geen plek voor een hangmat. Lekker compact en je kan er alsnog heerlijk in chillen!

En uiteraard kan je hem ook lekker binnen gebruiken! Dit kan met een frame! Tropilex heeft namelijk ook prima frames zodat je hem lekker binnen kunt zetten in de woonkamer bijvoorbeeld! Zo kun je het hele jaar door genieten van een chille plek waar je in de winter lekker kunt zitten met een kop heerlijke warme choco met slagroom. Zie je het al voor je?

Weten welke standaard goed past bij de hangstoelen van Tropilex? Bekijk hieronder even de video.

Mochten we later ooit een mooi huissie kunnen kopen met een zwembad dan zijn deze ligstoelen op de site van Hangmatgigant toch ook ook wel heel erg tof hoor!

Wie van jullie heeft er ook een mooie hangmat of hangstoel thuis? En gebruiken jullie die ook binnenshuis?

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
3 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Henk
2 jaren geleden

Ik ben benieuwd wat de influencersstoelstrend is, want ik had er nog nooit van gehoord! Vorige vakantie bleek er daar een hangmat in de tuin te hangen, en ja, dat was wel erg lekker na e n dag in de bergen

Linda
2 jaren geleden

Ik heb er geen. Ik zit liever op een makkelijke zit stoel of een ligbed

Frédérique
Frédérique
2 jaren geleden

Wij hebben een hangmat van Tropilex, goede kwaliteit, gaat al lang mee!