Urtekram Soothing Lavender lijn

Het is na een paar make-upreviews eens tijd voor een skincare review. Vandaag de Urtekram Soothing Lavender in de testronde! Lees je mee?

Urtekram Soothing Lavender By Vosje

Zo heel af en toe testen we dus ook skincare. Dus toen we de mogelijkheid kregen om de Urtekram Soothing Lavender lijn te reviewen, zeiden we daar natuurlijk geen nee tegen. Wij zijn enorm fan van lavendel, dus deze lijn kwam als geroepen. Ik deelde er een tijd terug het persbericht over.

Wij ontvingen de volgende producten ter review:

  • Soothing Lavender Bodylotion
  • Soothing Lavender Body Wash
  • Soothing Lavender Body Oil
  • Soothing Lavender Body Scrub
Urtekram Soothing Lavender By Vosje

Ik pakte mijn spiegelbakje/schaal er weer eens bij voor wat texture swatches of nou ja, dotjes…

De geur van alle producten is hetzelfde, wat ik persoonlijk heel erg fijn vind. Hierdoor heb je niet allerlei geuren door elkaar tijdens en na een douchebeurt.

Body Wash

De douchegel is hier heel hard gegaan! Hoewel ik wel afwissel om niet heel snel flauw te raken van een geur… Ging deze hard hier. Ben niet de enige lavendelfan hier in huis haha..

Body Scrub

Ook de scrub is heel erg fijn in gebruik. Hij is zacht voor de huid en scrubt heerlijk weg. Hij haalt de oude huidcellen goed weg en laat een zachte huid achter. Ook heb ik er niet heel veel van nodig en smeert de scrubt echt goed uit.

Body Oil

De body olie vonden we ook erg fijn in gebruik. Vooral na een warme dag met een ietwat verbrande huid is deze olie ook erg fijn. Ik gebruikte de olie vaak na het scheren van mijn benen. Dit omdat ie goed voedend en verzorgend is.

Maar ook voor het slapen gaan is het een fijne olie om te gebruiken. Als je net voor het slapen onder de douche bent geweest en je smeert je daarna met de olie in, slaap je heerlijk in met de geur van lavendel.

Bodylotion

De bodylotion was ook zeer geslaagd hier. Je hebt er maar weinig van nodig, smeert heel goed uit en ruikt heerlijk! Ook blijft de geur lang hangen. Ideaal voor de zomer met de muggen! We houden ze nu al even een tijdje buiten de deur!

Door de pompflacon pak je eigenlijk nooit te veel bij de olie en bodylotion, wat echt super handig is! Want van dat soort producten pak je al snel te veel. Althans ik wel in ieder geval.

Aanraders?

Wij vinden van wel! Urtekram is een goed betaalbaar merk, waarvan de meeste producten onder de 10 euro zijn! De verpakkingen zijn best groot en bevatten vaak zo’n 200-300 ml.. Echt heel erg betaalbaar dus!

Je kan de producten van Urtekram vinden bij Holland & Barrett

Ben jij al bekend met het merk Urtekram?

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
9 Lives, Cats, Etc
3 maanden geleden

Ik hou van lavendel en heb er veel in de tuin staan. Elk jaar maak ik zelf wat producten hiermee. Zoals huisspray, en zakjes die ik in de hoofdkussens steek. Ook heb ik een soort pasta die ik af en toe voor het slapen ga op mijn slapen smeer. Zalig!