Weleda 24h hydraterende gezichtscrème

Een tijdje terug ontving ik een enorm verwenpakket van Weleda. De Weleda 24h hydraterende gezichtscrème was een van de producten. Lees je mee?

Persoonlijk ben ik onwijs fan van 24h producten! Hierdoor heb je maar 1 product nodig en kun je de hele dag vooruit. Je kan je goed voorstellen dat ik heel benieuwd was naar de Weleda 24h hydraterende gezichtscrème.

De verpakking

De tube is echt een Weleda tube, lekker vrolijk! Omdat er bestandsdelen van de Vijgencactus in zitten, hebben ze heel leuk een cactus op de tube laten drukken.

De inhoud

De tube is echt travelproof, namelijk 30 ml. Dat is wat ik zo ideaal vind.. handbagageproof en je hebt gelijk een dag en nacht product in 1!

Het is een witte crème en hij is niet mega dik en niet mega dun qua structuur. Eigenlijk gewoon zoals een normale crème die je zou gebruiken voor je gezicht. De geur is zoals ik gewend ben van Weleda, weer erg fris en ik vind dit zelf persoonlijk erg lekker ruiken. Uiteraard is dat weer heel erg persoonlijk!

Het gebruik

Ik moet zeggen dat ik alleen de eerste paar dagen enorm zoekend was naar de juiste hoeveelheid die ik moest gebruiken. Maar als je daar eenmaal achter bent werkt dit product als een tierelier.

Ik heb maar heel weinig nodig, want de Weleda 24h hydraterende gezichtscrème laat zich onwijs goed uitsmeren. Hij trekt bij mij in ieder geval heel snel in. Ennnnnnnn…. in de zomer is ie in de avonden ook enorm verkoelend na een dag zon (uiteraard ook goed blijven aftersunnen).

Ik merk wel verschil sinds ik het gebruik. Mijn huid voelt goed gehydrateerd aan!

Al gebruik ik hem op het moment van schrijven niet. Dit omdat ik nu een ander duo aan het testen ben voor een review.

Wat ook fijn is, is dat de weleda-24h-hydraterende-gezichtscreme Vegan en Animal Friendly is. Niet geheel onbelangrijk vind ik.

Aanrader?

Ik vind van wel, het is een fijne crème in gebruik en ook voor het reizen is ie dus ideaal.

Mocht deze blijven, dan ga ik zeker weer een tube halen voor wanneer we een vakantie gaan boeken!

Praktische info

De tube heeft een inhoud van 30 ml en de adviesprijs is €13.99. Je kan hem onder andere bestellen/kopen bij Douglas, Holland & Barrett en Etos (Etos heeft zelfs 1+1 gratis op Weleda).

Ken jij dit fijne product van Weleda al?

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties