What The Fake, essence?!

What the f*ck uh, fake, essence?! Wat heb je gedaan? Benieuwd wat essence uitgespookt heeft in dit arikel? Lees dan zeker even verder!

What the fake essence by vosje

Ik heb sinds kort de mascara’s van de essence weer ontdekt ( hier vind je review van de 18h mascara). En wie mij op Youtube volgt weet dat ik en essence op het gebied van mascara niet altijd een goed huwelijk hebben gehad.

What the fake essence by vosje

Ik vond het dan ook wel een beetje spannend om de What the fake te proberen 😉 Dus ik nam de sprong in het diepe… Met succes kan ik je zeggen!

False Lash effect?

Ik kreeg al verbaasde reacties op de mascara! Kreeg zelfs al de vraag of ik nepwimpers droeg? #geslaagdeffectdus. Hieronder tref je dan ook de mascara in actie aan. Weliswaar 3 lagen, maarrrrrrrr niet gekruld..

Krullen doe ik eigenlijk bijna nooit, omdat ik er eigenlijk helemaal niet goed in ben. Maar zoals je ziet heb ik dat ook helemaal niet nodig met deze mascara

What the fake essence by vosje

Vezels

Deze mascara bevat dus vezels om je wimpers langer te maken. Nu heb ik al lange wimpers van mezelf, dus ze zijn niet heel veel langer geworden. Iets wel, maar niet veel.

Waar ik wel bang voor was, was dat de vezels in mijn ogen terecht zouden komen. Dit heb ik wel eens gehad met een fiber mascara van de Action helaas. Gelukkig heb ik daar met deze geen last van. Ik gebruik hem om de week steeds een week lang ( wissel af met de 18h van essence ), wat dus super positief is 🙂

Ik hoop echt oprecht dat deze fijne mascara door essence wordt opgenomen in het vaste mascara assortiment, want What the fake is toch echt wel een van mijn favorieten geworden!

Je kan deze mascara kopen bij de Kruidvat voor € 3.59, prima koopje dus 🙂

Heb jij de What the fake mascara van essence al geprobeerd?

9
Reageer op dit artikel

avatar
9 Comment threads
0 Thread replies
9 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
MerelDhiniMandyHippeShopsXarifa Recent comment authors
nieuwste oudste meest gestemd
Tessa
Gast

een erg fijne mascara vind ik dit

Jouvence
Gast
Jouvence

Wat een ontzettend mooi effect heeft deze mascara op jouw wimpers! Ziet er goed uit.

Alexandra
Gast

Goeie tip, die ga ik onthouden voor mijn volgende mascara. Ziet er op de foto mooi uit.

Georgina Lifestyle
Gast

Staat je mooi! Ik vind de Essence-lijn sowieso fijn. Ik heb de Lash Princess (groen). Dit was toentertijd zo’n hype, ging als broodjes over de toonbank. Inmiddels heb ik kennelijk een gevoelige huid gekregen rondom mijn ogen. Ik heb gemerkt dat ik naarmate de dag vordert, ik traanogen krijg. Ik ben hierdoor gestopt met mascara gebruiken.

Xarifa
Gast

Wat fijn dat je ze weer herontdekt hebt. Ik snap wel dat het even spannend was!

HippeShops
Gast

Prachtig resultaat, zelf ben ik wel huiverig voor fiber in de mascara, kreeg dat ooit eens in mijn oog, zo niet fijn!

Mandy
Gast
Mandy

Lijkt me een fijne mascara! Ik vind essence sowieso wel goed qua mascara’s !

Dhini
Gast

Wat mooie effect. Je wimpers zien er goed uit

Merel
Gast

Deze ga ik onthouden! Wat een effect, ze lijken idd gewoon gekruld. Mooi hoor!