Dagelijkse routine met Loveli

Wie mij langer volgt, weet dat ik onwijs fan ben van Loveli Skincare! Onlangs kreeg ik een mooi pakket binnen met onder andere deze dagelijkse routine. Lees mee wat de dagelijkse routine met Loveli voor mij deed!

De dagelijkse routine bestaat uit een:

  • Facemist
  • Facewash
  • Eye Serum
  • Face Cream

Je begint de routine met de facewash, want je gezicht in je canvas. En die moet schoon zijn voor je kan beginnen. Vervolgens herstel je de huid met de facemist. Het eye serum kan je als extra stap toevoegen. Afsluiten doe je met de face cream.

Loveli staat bekend om de troepvrije producten. Natuurlijke ingrediënten zijn een must bij dit prachtige merk. Precies de reden waarom ik zo’n fan ben van Loveli Skincare.

Ik ben dus een tijdje deze routine aan het testen, dus tijd voor de review. Ondanks ik al een tijdje overtuigd ben van de goede werking van de Loveli producten, kijk ik dit keer weer kritisch naar elk product.

Het mooie aan deze routine is, is dat je deze zowel in de morgen als in de avond kan gebruiken.

Facewash

Na het slapen in de morgen of na het verwijderen van je make-up, is het belangrijk om je gezicht goed te reinigen. Het zal je verbazen hoeveel rommel er nog van je gezicht af komt. Zowel in de ochtend als in de avond.

Ik vind deze facewash echt heel fijn voor de huid. Hij voelt heel licht aan en mijn huid voelt na de wasbeurt schoon en gereinigd aan. Je hebt maar weinig nodig, waardoor je wel even kan doen met een verpakking!

Hoewel er essentiële olie van sinaasappel in zit, merkte ik heel weinig van de allergie die ik heb voor sinaasappel. Ik was het er natuurlijk gelijk af. Waardoor de facewash niet te lang op de huid aanwezig is. Deze wash gebruik ik dus daarom ook puur voor de review.

Facemist

Na het schoonmaken en reinigen van je huid, kan het wel een herstellend laagje gebruiken. Althans, mijn huid wel kan ik je vertellen. Ook omdat ik winkels sta waar de airco ook met lekker weer goed aan staat.

De facemist voelt heerlijk aan op het gezicht. Je kan hem na 2-3 spraytjes gewoon uitsmeren. Dit was voor mij meer dan voldoende. Ik heb namelijk niet zo’n heel groot hoofd. Mocht je in haast zijn: na het uitsmeren van de mist kan je gelijk verder met de face cream/ eyeserum. Doordat ik dit zelf ook gelijk doe, heb ik minder nodig van de face cream! Hoe fijn is dat!

Eye Serum

Oog serums, i love it! Hoe heerlijk is het om de huid onder je ogen te pamperen?! Door mijn werk heeft ook de huid onder mijn ogen genoeg te lijden.

Ook dit product is heerlijk licht op de huid. Je hebt inderdaad zoals op de site ook staat maar een speldenknopje nodig voor beide ogen! En geloof me dat is echt meer dan voldoende. Vooral als je direct na de face mist het eye serum aanbrengt!

Mijn huid voelt goed en verzorgd aan en het trekt ook heel snel in. Iets wat ik zelf ook erg fijn vind.

Face Cream

Last but not least: de Face cream! Niks is fijner dan af te sluiten met een goede gezichtscrème. En fijn afsluiten, dat kan je met deze face cream wel!

Allereerst, de geur! Die is goddelijk! As you may know, ik heb een zwak voor dag- en nachtcrèmes met lekkere geuren! Want het zit wel de hele dag/nacht op je gezicht.

Ook van dit product heb ik zelf persoonlijk maar weinig nodig. Het smeert makkelijk en goed uit. Ook trekt het bij mij vrij snel in. Wat ik zelf fijn vind, gezien ik vaak daarna gelijk mijn make-up wil gaan doen.

Mijn huid voelt na deze stap echt uitmuntend goed verzorgd aan! Ook goed gehydrateerd!

Perfecte routine?

Je hoeft denk ik niet meer te vragen wat ik van de dagelijkse routine met Loveli vind. Ook dit keer heeft Loveli mij niet teleurgesteld. Alle 4 de producten kritisch bekeken, maar eigenlijk zijn ze net zo goed als ik verwacht had.

Maarrrrr…. ondanks dat ik de face wash fijn vond, ga ik deze niet verder gebruiken, ook niet in de toekomst. Nu zet ik met dit soort producten mijn gezondheid wel een soort van op het spel. Dus om een eventuele reactie te voorkomen bij langer gebruik, kies ik toch voor mn health en zal ik de face wash gaan skippen uit de routine.

Travel-/ probeerverpakkingen

Nu snap ik dat Loveli geen echt goedkoop merk is. Het mooie is dat ze dus ook reisverpakkingen hebben van zo’n beetje alle producten. Ideaal voor op reis, maar ook perfect om de producten te proberen!

Ik kan jullie nu al vertellen dat ik de reisproducten waarschijnlijk wel ga bestellen als we volgend jaar weggaan! Hoe fijn is het om zulke fijne, natuurlijke, maar vooral lichte producten mee te nemen op vakantie!

Binnenkort zal ik ook de wekelijkse routine van Loveli met jullie delen!

Mocht je nou benieuwd zijn naar alle producten voor je gezicht? Ook voor de mannen? Op de website van Loveli vind je een overzicht van alle stappen en de bijbehorende producten!

1 1 stem
Artikel waardering
Subscribe
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties