Loveli Skincare Powerduo

Vandaag weer eens skincare in de review! Het zijn 2 producten van mijn fave skincare merk Loveli, vandaag vertel ik jullie meer over dit powerduo.

Tijdens een van de lockdowns schreef ik al eens over Loveli! Een van de 2 artikelen was een gewaardeerd artikel kan ik je vertellen, want het ging qua cijfer door het plafond heen! Bizar!

Vandaag heb ik een 2 in een review! Namelijk van de Spring lipbalm en de Handcrème! 2 producten die met mijn werk nog steeds onmisbaar zijn!

Ik probeerde naast de autumn lipbalm nu ook de spring editie uit! Daar was ik ook erg benieuwd naar!

De lipbalm is zoals gewoonlijk gemaakt van natuurlijke ingrediënten, ik heb de volgende info ook dit keer wel even van de site van Loveli gepakt:

De lipbalm is gemaakt van  (in volgorde van hoeveelheid):
Castorolie, amandelolie, candelillawas, bijenwas, zonnebloemolie, abrikozenpitolie, vitamine E, sheabutter, Mica (voor de kleur), frambozenolie (natuurlijke UV-filter) en squalaan (werkstof uit olijfolie). 

De Spring Edition Stick bevat daarbij ook de etherische oliën van geranium voor de geur.

Kortom, ook deze is weer niet schadelijk voor de huid! Niks geen rommel in je lijf dus!

Het fijne is dat deze ook weer heel licht zichtbaar is op de lippen. Blijft ook weer de hele dag zitten en ik werk alleen bij na de lunch of avondeten.. Wel doe ik tussendoor even snel een laagje, gezien ik aardig wat praat op een werkdag!

Het is dus een balm waar je wel een tijdje mee kan doen. Ideaal want zo hoef je niet heel snel weer een nieuwe te kopen.

De lipbalm is wellicht op het eerste gezicht ietwat prijzig met € 6,00 maar je doet er dus best wel lang mee en je hebt er dus op een dag maar heel weinig van nodig. Ik vind deze lipbalm dan ook de prijs waard! Er zijn nog 2 varianten die ik nog niet getest heb. Waarvan ik er een niet kan testen, namelijk: de zomervariant, die bevat helaas sinaasappelolie… Zoals jullie weten, wordt dat hem niet met mijn allergie voor sinaasappel en mandarijn. De winter editie wil ik wel gaan proberen!

Dan de Handcrème, die is wel nieuw hier op mijn blog.

Uiteraard was ik de handen nog steeds kapot op het moment dat ik contactlensinstructies geef. Omdat ik dus heel af en toe een klant moet helpen om zachte contactlenzen er uit te halen, moet ik regelmatig mijn handen wassen. Je kan je goed voorstellen dat vaak je handen wassen met water en zeep niet heel goed is voor de huid.

Daarom smeer ik regelmatig met handcrème en heb ik dus altijd een tube bij me. Uiteraard heb ik die van Loveli ook een lange tijd in de tas gehad.

Disclaimer:
Maar vanwege de grote van de tube, ben ik na een goede maand testen toch weer op een kleine, handzamere tube overgegaan, dit heeft dus niks te maken met het product, puur om praktische redenen dus.

Uiteraard heb ik voor het gemak ook voor de handcrème de ingrediënten weer even van de website geplukt:

De Hand cream is gemaakt van  (in volgorde van hoeveelheid):
Water, kokosolie, gefractioneerde kokosolie, mangoboter, zonnebloemolie, glyerine (plantaardig), squalaan, calendula-extract, emulgator, vitamine E, amandelolie, een natuurlijk conserveermiddel, arrowroot, een natuurlijk parfum en xanthangum.

Doordat er kokosolie in zit, is de substantie de ene keer wat meer vloeibaar dan de andere keer, dit heeft puur te maken met hoe warm of koud het is in een ruimte. Of buiten in de tas.

Over het algemeen was de handcrème goed smeerbaar en kwam hij goed vloeibaar uit de tube. Al tijdens het gebruik worden je handen warm en is het goed uit te smeren en te verdelen over je handen.

De geur is aardig subtiel, wat voor een groot deel van de mensen prettig is. Zelf ben ik wel van de geuren, dus ik vond het wel jammer dat er niet heel veel geur aanwezig is. Maar dat is heel erg persoonlijk. Dus als je niet zo van de geuren bent, dan is dit wel echt een aanrader!

Het product trekt snel in, handen voelen zacht en verzorgd aan. Vooral met mijn werk vind ik dit echt wel pluspunten! Ook heb je maar weinig nodig. Zo doe je lekker lang met een tube!

Kortom, ook de Loveli Handcream is weer een toppertje!

De tube heeft een inhoud van 200ml en kost 15 euro, klinkt als veel geld, maar ook dit product is het waard!

Ik ben dus ook dit keer helemaal tevreden over Loveli Skincare, wat mij betreft is dit oprecht een powerduo zo samen!

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties