Loveli Foot Deo

Enige tijd geleden ontvingen we de Loveli Foot Deo. Tijd voor de review. Is het wat of is het helemaal niks?

Story Timeeeeee!!!!

Oke, dit product bleek een volkomen verrassing te zijn: ik had een gewone deo verwacht in poedervorm… verkeerd gekeken en te enthousiast geweest met deze sample aanvraag…… #oops

En wellicht kennen jullie het merk al, want ik schreef al eerder een review over de Loveli Lipbalm en de Loveli Handsanitizer.

Desalniettemin, vol goede moed begon ik aan de review. Daar ik geen last heb van stinkvoetjes, merk ik wel eens met warm weer dat de voetjes wat klam kunnen aanvoelen.

Dus ik besloot te gaan testen of de Loveli Foot Deo “klamme” pootjes tegen kon gaan.

Naast de vele dagen met regen hier in Assen, hebben we ook een aantal mooie dagen gehad. En tijdens de echt “hete” dagen poederde ik de schoenen die ik die dag droeg goed in met de poeder.

Het product

Ik moest wel enorm wennen aan de geur van de Loveli Foot Deo. Deze is heel erg sterk en aanwezig. Maar na een paar keer gebruiken was ik goed aan de geur gewend en kon ik deze goed handelen.

De geuren van dit product zijn eucalyptus en rozemarijn. Hier moet je dus echt van houden.

Ook moet je enorm voorzichtig doen wanneer je de dop van de verpakking haalt, dan kan de poeder nogal ruig zijn en zitten je handen helemaal onder. Op zich is dat geen ernstig probleem natuurlijk, maar je moet wel de boel weer schoonmaken en je handen wassen, omdat je anders de hele dag naar de deo ruikt.

Maar hielp het dan ook?

Ik merkte zeker op de “hete” dagen wel een verschil ja, de poeder nam als ware de klamheid op en het voelde allemaal een stuk aangenamer in de schoenen die ik op die momenten droeg.

Hoewel ik het een heel fijn product vind met hele warme dagen, blijf ik de geur toch wel heel aanwezig vinden. Zelf zou ik een subtielere geur wel een stuk aangenamer vinden. Maar dat is echt heel persoonlijk natuurlijk.

Is het een aanrader?

Jazeker, ondanks de geur vind ik dit echt een super fijn product in gebruik. Ik doe gewoon in de ochtend een flinke stuif poeder in mijn schoenen en ik kan toch zeker tot het avondeten vooruit. Ik kan er dus best wel een tijd mee doen.

Mocht je dus net als mij last hebben klamme pootjes of wel last hebben van “stinkvoeten”, probeer dan eens deze Loveli Foot Deo. Je kan hem in de webshop van Loveli vinden voor 9,99.

Heb jij al eens een deo voor de voeten geprobeerd?

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties