M·A·C Cosmetics Prep & Prime Lip Primer

Wie mij langer volgt, weet dat ik fan ben van M·A·C. Ik begin een stash te bouwen en die is uitgebreid met o.a. de Prep & Prime lip primer!

by vosje mac prep and prime

Begin december 2020 viel er een onverwachts pakketje op de deurmat. Gevuld met een aantal M·A·C goodies, nou daar kan je me altijd blij mee maken. Ik kreeg de Viva Glam 26 (heb nu mooi een backup :D), de lipliner in de legendarische kleur Ruby Woo en dus deze Prep & Prime lip primer.

De lipstick kan je dus al vinden hier op het blog, dus deze lip primer verdiend nu een plekje in de schijnwerper.

De verpakking van de primer is heel erg basic, maar ben het ook niet anders gewend van M·A·C. Alleen de limited Editions hebben vaak een opvallend uiterlijk, maar hé daar zijn het ook LE voor toch?

Ik roep het wel eens vaker: de verpakking zegt niks over een product.. En vaak is een simpele verpakking vaak de key voor een goed product. En dat geldt ook voor dit product! Heerlijk simpele verpakking, maar het product is goed!

Nou, naar mijn mening dan! Ik heb de afgelopen maand, met heel veel liefde dit product getest, voornamelijk in combinatie met lipsticks. Maar ook heel af en toe als een lipbalm. Yes ook als een lipbalm kan deze primer prima!

by vosje mac prep and prime

Vooral als ik een middagje werk, vind ik het zonde om speciaal een lipstick op te doen ondanks het mondkapje. Ik koos dan ook een aantal keren voor de primer naar werk.

Het is een transpirante lip primer die heel erg snel en makkelijk aanbrengt. Op zichzelf blijft ie echt wel een aantal uur zitten ( hoef hem nooit bij te werken als ik een middagje 5 uur werk), ondanks je af en toe wat drinkt. Ook merkte ik met mijn matte liquid lipsticks, dat mijn lippen er gezonder uitzagen en niet zo droog ( believe me, ik heb droge lippen AF). Mijn lippen voelen met lipstick ook echt gehydrateerd aan!

Dit is echt een product wat ik kan aanraden, werkt goed, is zuinig in gebruik en ruikt ook nog eens lekker! Dit product haal ik zeker opnieuw als het op is.

Je kan de Lip Primer vinden bij de douglas, ook online 😉 Wel zo handig nu met de lockdown

Heb jij deze lip primer al geprobeerd?

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties