NOTE Cosmetics Eyebrow Pencil

De brows, ik ga niet de deur uit zonder ze getekend te hebben. Dit doe ik et de NOTE Cosmetics Eyebrow Pencil. Vandaag de review!

Disclaimer: op onderstaande foto lijkt het een kort potlood, maar ik ben al gelijk begonnen met gebruiken toen ik het pakketje ontving en heb de foto pas een tijd later gemaakt.

NOTE Cosmetics Eyebrow Pencil BYVOSJE

Na de bb cream, lipstick en lipgloss, is het vandaag de beurt aan het wenkbrauwpotlood.

Omdat ik in een winkel werk die om half 10 in de ochtend opent en ik wel even onderweg ben met het OV, pak ik op werkdagen standaard een wenkbrauwpotlood in plaats van wenkbrauwpoeder. Het werkt gewoon een stuk sneller.

Eigenlijk is een wenkbrauwpotlood niet heel erg spannend om te reviewen, maar een goed potloodje is wel altijd fijn om mee te werken vind ik.

Ik heb de kleur 03 light brown gekregen. Deze leek op het eerste gezicht al wel goed overeen te komen met de kleur van mijn brows.

NOTE Cosmetics Eyebrow Pencil BYVOSJE

Hierboven heb ik 2 swatches gemaakt, eentje wat lichter, de ander wat donkerder. Zo kun je dus goed zien dat dit potlood goed op te bouwen is qua kleur.

NOTE Cosmetics Eyebrow Pencil BYVOSJE

Hierboven het resultaat! Het werken met dit wenkbrauwpotlood vind ik heel erg fijn werken. Ook ben ik heel snel klaar qua aanbrengen en als je hem regelmatig slijpt, breng je het ook heel precies en strak aan. De punt is niet te hard, niet te zacht, iets wat ik persoonlijk erg prettig vind.

Ik kan het potlood zeker aanraden. Het is fijn en makkelijk in gebruik en hij blijft de hele dag mooi zitten, zelfs met het warme weer.

Hoewel alle producten die ik heb mogen ontvangen te koop zijn bij Kruidvat kon ik dit product niet vinden, wel kan je hem makkelijk kopen bij Lookfantastic 🙂

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties