M.A.C. Love Me Liquid Lipcolour

Het is weer eens tijd voor een review! Dit keer de M.A.C. Love Me Liquid Lipcolour! Zoek je nog een nude liquid lipstick?

Een tijdje geleden deelde ik het persbericht al over deze lippies, hoe tof ik het dat ik de M.A.C. Love Me Liquid Lipcolour mag testen! En omdat er ook nog een gewone lijn Love Me lipsticks is, kreeg ik daar ook een kleur van opgestuurd om het verschil te evenaren.

MAC LOVE ME BY VOSJE

Zoals je ziet zijn het echt kleuren die mij echt goed staan, dus je kan je goed voorstellen dat ik helemaal enthousiast was om het ze te gaan testen! De gewone lipstick heb ik even zo op de foto gezet, want anders zag je de kleur natuurlijk niet. Wat je overigens wel bij de liquid ziet, echt ideaal omdat je dan direct de kleur ziet!

M.A.C. LOVE ME LIQUID LIPCOLOR BY VOSJE

De swatches spreken voor zich lijkt me. Je kan hier al goed het verschil in structuur en formule zien. De Liquid oogt inderdaad als een echte liquid lipstick, de gewone lipstick als een gewone.

MAC LOVE ME BY VOSJE

Hier zie je de draag foto van de M.A.C. Love Me Liquid Lipcolour. Het is de kleur 490 Laissez-Faire, een koele nude. Ik ken een koeltone dus deze past echt perfect bij me! Het is een fijne liquid die erg creamy aanbrengt. Dus ik geef de tip om een lipliner te gebruiken bij dit product. Bij mij ging het zonder enorm in de lijnen zitten, maar dit ik basicly bij elke lipstick, maar alsnog geef ik de tip mee.

Hij houdt ook aardig goed op de lippen. Hoewel hij niet matt opdroogt blijft ie met mondkapjes op aardig goed op zijn plek zitten. Helaas laat ie wel het een en ander achter met drinken. Maar an sich hoef ik niet bij te werken. Behalve dan na het eten. Maar goed dat is normaal bij liquid lippies.

M.A.C. LOVE ME LIQUID LIPCOLOR BY VOSJE

De volgende is de Love Me Lipstick in de kleur 401 Hot As Chili, een mooie rode tint. Ik ben een sucker voor rode lippies dus ik was hier natuurlijk helemaal blij mee! En as you may know, was ik al helemaal weg van de mooie rode VivaGlam 26 lipstick van M.A.C., dus deze past mooi in mn groeiende M.A.C. stash.

Deze brengt ook weer buttery zacht aan, maar dat blijft ie ook. Het is echt een typische lipstick lipstick. Hier moet je echt van houden. Ik ben zelf iemand die een normale lipstick wel kan waarderen en deze dan ook graag afwisselt met de liquids. Het is wel een lipstick die afgeeft en die je dus regelmatig bij moet werken. Maar ook de mondkap overleeft ie bij mij wel!

Maar wat vind ik nou van de verschillende formule’s?

Beide formule’s vind ik erg fijn werken, maar ik merkte wel echt een verschil in de formule’s inderdaad. Beide dragen ook heel fijn. Ik moet wel zeggen dat ik door de mondkapjes en werk dan ook sneller grijp naar een liquid, dus deze vond ik dan ook in deze kwestie net even iets fijner qua gemak. Maar de formule van de lipstick is zeker niet slechter.

Ik kan ze zeker aanraden als je nog een mooie nude lip of mooie rode lip zoekt!

Je kan deze beauties vinden op Douglas vinden. De Liquid Lipcolour kost € 26,00 en de Lipstick kost € 20,50.

0 0 stemmen
Artikel waardering
Subscribe
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties